Αρχική ΣελίδαΧάρτης ΙστοτόπουΧρήσιμοι ΣύνδεσμοιNewsletterΑγγελίεςΕπικοινωνίαΦόρουμ
 
 
main
 
 
Τρίτη 07 Μαι 2024
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
lailias.gif
lailias.gif
oth_ktiria.gif
 
dhpethe3.jpg
banner_mouseio_fusikis_istorias.jpg

banner_mouseio_elias.jpg
 oasis.jpg

deyas.jpg
 weather_serres.jpg
Αρχική Σελίδα arrow Ανακοινώσεις Αντιδημαρχιών arrow Αναπτύξης - Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού

Αναπτύξης - Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού
ΔΤ Δήμος-πατατοπαραγωγοί για την αδιάθετη παραγωγή 2-2-2012 Εκτύπωση
grig.jpgΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 2 Φεβρουαρίου 2012
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Το ζήτημα της παραγωγής πατάτας στην Άνω Βροντού και στην Ορεινή, η οποία παραμένει αδιάθετη στις αποθήκες, έθεσαν-κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τον αρμόδιο υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιάννη Δριβελέγκα οι αγρότες των δύο κοινοτήτων του Δήμου Σερρών.

Στη συνάντηση (που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο) έλαβαν μέρος-εκτός των Σερραίων βουλευτών-ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης-Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού Παναγιώτης Γρηγοριάδης, η δημοτική σύμβουλος Φωτεινή Αρναούτογλου και οι πρόεδροι των Αγροτικών Συνεταιρισμών Άνω Βροντούς και Ορεινής Γιώργος Κοβούσογλου και Απόστολος Κασάπης αντίστοιχα.

Τελευταία ανανέωση (16.02.12) Περισσότερα
ΔΤ Ο αντιδήμαρχος Παν. Γργηγοριάδης στον Γερμανοελληνικό Σύνδεσμο 26-1-2012 Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                                      Σέρρες 30 Ιανουαρίου 2012
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

Δελτίο Τύπου

Στην κεντρική εκδήλωση του νεοσύστατου Γερμανο-Ελληνικού Συνδέσμου Πολιτισμού, Συνεργασίας και Αλληλογνωριμίας μεταξύ των Περιφερειών Στουτγάρδης και Κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 20-21 Ιανουαρίου συμμετείχε ο Δήμος Σερρών.


stuttgard 21.01.12.jpg





























Συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης-Αγροτικής Οικονομίας  & Τουρισμού κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης βρέθηκε στο Neckartenzlingen της Στουτγάρδης εκπροσωπώντας τη σερραϊκή Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Όχι άδικα η παρουσία και η συμμετοχή του στην εκδήλωση-«πρεμιέρα» του εν λόγω Συνδέσμου υπήρξε συμβολική, δεδομένης της ισχυρής παρουσίας των σερραϊκής καταγωγής Ελλήνων στη Γερμανία δεκαετίες τώρα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο αντιδήμαρχος είχε επαφές με εκπροσώπους της ομογένειας, των Ελλήνων επιχειρηματιών και Γερμανούς παράγοντες της Περιφέρειας Στουτγάρδης, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μ' αυτήν της Κεντρικής Μακεδονίας, την ενίσχυση των συνεργασιών σε όλα τα επίπεδα και στην αδελφοποίησή τους.

Επιπρόσθετα, ο κ. Γρηγοριάδης επισκέφθηκε και τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Στουτγάρδης, όπου έλαβε μέρος και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ).
Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της έκθεσης (που προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες) ακολούθησε συνάντηση εργασίας μεταξύ της ελληνικής αντιπροσωπείας και Γερμανών εκπροσώπων, με επικεφαλής των Υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Πρόνοιας της Γερμανίας, Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ.

Τέλος, σημειώνεται ότι η επόμενη συνάντηση του Συνδέσμου είναι προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο του 2012 στη Θεσσαλονίκη, για μια πρώτη αποτίμηση των αποτελεσμάτων της συνεργασίας.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου
Τελευταία ανανέωση (29.11.12)  
ΔΤ Συνάντηση Εδαφικής Συνεργασίας Σερρών-Πέτριτς 21-12-2011 Εκτύπωση
grigoriadis.jpgΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                      Σέρρες 21 Δεκεμβρίου 2011
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη Τεχνική Συνάντηση της πράξης ¨PROMO- SAFE- DRIVING¨ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Η πρώτη τεχνική συνάντηση της πράξης με τίτλο «Προώθηση της ασφαλούς Κυκλοφοριακής Συνείδησης σε Τοπικό Επίπεδο στη Διασυνοριακή Περιοχή Ελλάδας - Βουλγαρίας», με ακρωνύμιο PROMO SAFE DRIVING, που πραγματοποιήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου στην έδρα του εταίρου Δήμου Petrich Βουλγαρίας, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Στην συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν οι ομάδες διοίκησης και υλοποίησης της πράξης για κάθε έναν από τους δύο εταίρους (Δήμος Σερρών και Δήμος Petrich), παρουσιάσθηκε με λεπτομέρεια η πρόοδος της υλοποίησης της πράξης.
Ο Δήμος Σερρών έχει ολοκληρώσει τις διαγωνιστικές διαδικασίες για την αναβάθμιση των υποδομών του Αυτοκινητοδρομίου και του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής καθώς και για την προμήθεια εξοπλισμού για τις δομές αυτές ενώ ο Δήμος Petrich έχει ολοκληρώσει τις μελέτες και αναμένεται να δημοπρατήσει τα αντίστοιχα έργα.
400-2.jpg
Στη διάρκεια των εργασιών της συνάντησης, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης & Αγροτικής Οικονομίας κος Παναγιώτης Γρηγοριάδης ως εκπρόσωπος του Δήμου Σερρών και επικεφαλής της Επιτροπής Συντονισμού και Παρακολούθησης της Πράξης (Project Steering and Monitoring Committee) δήλωσε πως γίνονται μεγάλες προσπάθειες ανταλλαγής τεχνογνωσίας και συντονισμού μεταξύ των 2 εταίρων ώστε να υλοποιηθούν οι δράσεις της πράξης μέσα στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα. Επίσης δήλωσε ότι η πράξη PROMO SAFE DRIVING είναι μία κατάλληλη ευκαιρία μέσα από την παράλληλη λειτουργία της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης αλλά και του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στους 2 εταίρους, να ενδυναμωθούν οι μεταξύ τους σχέσεις και να δρομολογηθούν  νέες συνεργασίες σε θέματα εκπαίδευσης, πολιτισμού και ιδιαίτερα τουρισμού, προς αμοιβαίο όφελος.
400-1.jpg
Ο κος Δημητρίου Ευστράτιος, Πρόεδρος της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ Α.Ε. ΟΤΑ, δήλωσε πως η συγκεκριμένη πράξη θα βοηθήσει στα μέγιστα στην ανάπτυξη της λειτουργίας του Αυτοκινητοδρομίου μέσα από την αναβάθμιση των υποδομών του (τόσο της κύριας πίστας αγώνων όσο και της πίστας cart) αλλά και της προμήθειας του εκπαιδευτικού προσομειωτή οδήγησης.
Ο κος Χρήστος Κρυστάλλης, Διευθυντής της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δήλωσε πως με την πράξη PROMO SAFE DRIVING, η υποδειγματική λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής (μέσω της συνεργασίας του Δήμου Σερρών με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση) θα μεταφερθεί και στη γείτονα χώρα ενώ παράλληλα θα εκσυγχρονιστούν οι υποδομές και ο υπάρχων εξοπλισμός του Πάρκου.
Τέλος ο Αντιδήμαρχος του Petrich, Hristo Batev δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη συνεργασία μεταξύ των 2 εταίρων και πως οι δράσεις της πράξης PROMO SAFE DRIVING δηλαδή η λειτουργία Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης και Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής είναι πρωτοποριακές για το Δήμο τους και οι όποιες δυσκολίες οφείλονται ακριβώς σε αυτή την καινοτομία η οποία όμως θα βοηθήσει στην προώθηση της ασφαλούς Κυκλοφοριακής Συνείδησης στην περιοχή.

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ
Τελευταία ανανέωση (15.11.12)  
ΔΤ Εδαφική Συνεργασία Ελλάδας-Βουλγαρίας 14-12-2011 Εκτύπωση
grig.jpgΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                       Σέρρες 14 Δεκεμβρίου 2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : Πρώτη Τεχνική Συνάντηση της πράξης ¨PROMO- SAFE- DRIVING¨ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Η πρώτη τεχνική συνάντηση της πράξης με τίτλο «Προώθηση της ασφαλούς Κυκλοφοριακής Συνείδησης σε Τοπικό Επίπεδο στη Διασυνοριακή Περιοχή Ελλάδας - Βουλγαρίας», με ακρωνύμιο PROMO SAFE DRIVING, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Δεκεμβρίου στην έδρα του εταίρου Δήμου Petrich.
Στη συνάντηση αυτή θα συμμετέχει η ομάδα διοίκησης και υλοποίησης  της πράξης από κάθε εταίρο. Συγκεκριμένα από το Δήμο Σερρών, θα είναι ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης & Αγροτικής Οικονομίας κος Παναγιώτης Γρηγοριάδης ως εκπρόσωπος του Δήμου Σερρών και επικεφαλής της Επιτροπής Συντονισμού και Παρακολούθησης της Πράξης (Project Steering and Monitoring Committee), ο κος Δημητρίου Ευστράτιος, Πρόεδρος της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ Α.Ε. ΟΤΑ, ο κος Χρήστος Κρυστάλλης, Διευθυντής της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Στην τεχνική συνάντηση αυτή θα γίνει ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο υλοποίησης της πράξης από κάθε εταίρο, στο τμήμα που του αναλογεί (πρόοδος σχετικά με τις μελέτες, τα έργα, τις προμήθειες και τις παροχές υπηρεσιών).
Τέλος, η πρώτη τεχνική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί υπό την εποπτεία εκπροσώπου της Κοινής Τεχνικής Γραμματείας του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2007-2013.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου
Τελευταία ανανέωση (15.11.12)  
Συνάντηση με θέμα τον Τουρισμό 7-12-11 Εκτύπωση
grig.jpg ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                                    Σέρρες 7 Δεκεμβρίου  2011
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άτυπη συνεδριάσει  θα έχει απόψε Τετάρτη  7 Δεκεμβρίου 2011 στις 8 το βράδυ στην αίθουσα Συνεδριάσεων στο Δημαρχείο Σερρών, με θέμα τον Τουρισμό, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας του Δήμου Σερρών υπεύθυνος για θέματα Τουρισμού με τους Υπεύθυνους Τουρισμού των Καλλικρατικών Δήμων του Νομού Σερρών.

Από το Γραφείο Τύπου

 

Τελευταία ανανέωση (15.11.12)  
 
ΔΤ Συνεδρίασε η Ομάδα Τουρισμού στις 24-11-2011
ΔΤ Ο Δήμος Σερρών στη Philoxenia 22-11-2011
ΔΤ Ο Παν. Γρηγοριάδης για τον Θρησκευτικό Τουρισμό στις Σέρρες 7-11-2011
ΔΤ. Συνέντευξη Δημάρχου με θέμα τις κεντρικές πλατείες Σκουτάρεως και Κ. Καμήλας 10-10-11
 
Αναζήτηση
android1.gif
 musicfestival2016.jpg
 serres100x.jpg
 aporimata.jpg
 antidhmarxies.jpg
 21111b.jpg
 tilefonikos_katalogos4.jpg
 electronic_services2.gif
 electronic_services_guide2.gif
 banner_diavgeia.png
 wifi4.jpg
apofaseis.jpg




 kadoi.jpg
20dimotiko.jpg
 ehealth.jpg
 teba_copy.jpg
 enclose.gif
 easy_copy.jpg
 
ksg6.jpg
 eco_festival.jpg
 musicfestival2.jpg
 kdbm.gif
 epix2015_copy.jpg
 docpie.jpg
 life_learning.jpg
 
 
 
Developed by OTS S.A.
   ©Copyright 2008 Δήμος Σερρών